El racó de l'Anna

Espai menjador/sala d'estar

Som una cafeteria on oferim el nostre cafè ecològic i disposem de begudes vegetals o llet ecològica, amb assortiment de galetes, pastes de te i el pastis casolà del dia per acompanyar, com també torrades dolces i salades. També servim sucs de fruita, cervesa artesana del país , orxata i tot el que venem i disposem a la botiga.

 

Som un espai pel te on servim el te de forma tradicional i exigent, on la infusió del te, per extreure el seu gust organolèptic que tanta fama li ha donat, exigeix uns protocols a l’hora de servir-lo que nosaltres hem volgut recuperar.

 

Fer un te a casa nostra es prendre un temps per tu mateix, gaudint del gust, l’espai i la companyia que tu hi posis: una amic, un llibre, una revista, el diari .Alhora, pots comprar el nostre te a granel i endur-te’l a casa.

 

Som una cuina-menjador on cada dia oferim un menú vegetarià ecològic equilibrat i saludable, on el gran rebost de la botiga ens subministra íntegrament tots els aliments i les verdures de temporada. Treballem sota el lema “només cuinem el que venem” garantint així la màxima qualitat dels ingredients dels plats que us servim.

“Un lloc per menjar sa, si no tens ganes de cuinar”

Som una sala d’estar, on podem sentir-nos confortables com a casa i gaudir del que estem prenent, dins un espai relaxant, familiar i harmoniós. Aquí hi duem a terme de forma periòdica les “Converses al Racó de l’ Anna” on oferim de forma propera continguts sobre la salut i l’alimentació.

Segueix-nos

© Disseny web per Acom 🧡